Pantat budak gersang banyak air nak main norwegian dating service

Dia orang ini selalu lepak ngan aku malam malam dan selalu tidur kat rumah arel yang memang ada ruang macam wakaf kat tepi rumah dia tempat kami lepak sambil main guitar dan nyanyi sambil berbual kosong termasuk bercerita pasal seks dan cerita erotic yang lain..jadi tukang menambah perasa akulah sebab aku yang paling besar antara budak budak tu...sebab waktu tu aku dah jolok beberapa lubang jubur dah walaupun yang lain tu tak tahu pun pasal gay ni....

Nak reflex sikit lah cerita dulu, si arel ni and that boys yang selalu tidur bersama aku mula mula aku selalu peluk arel dan cium dia dan sesekali menggeselkan batang aku yang menegang dalam seluar pendek masa peluk dia sehinggalah suatu malam masa arel yang selalu duduk atas ribaan aku sambil lepak kat tepi jalan kampong tu memegang batang aku yang sedang menegang dengan selamba sambil tersenyum.

Arel sayang abang, walaupun sakit tapi sebab abang nak buat macam tu arel tahan juga...

Yang best tu budak belum baligh tu siap urut urut batang aku lagi hehe..

dan batang dia pun aku raba dan memang dia pun stim...

Beberapa kali jugak aku dapat menghisap dan memancutkan dan menelan air mani Shah yang memang cute, putih pulak tu..

tetapi esoknya kami akan buat macam tiada apa yang berlaku walaupun ada sekali tu shah merungut kat aku yang zip seluar dia selalu terbuka waktu bangun pagi.. aku tahu dia pun suka memancut airmani nya sambil dilancap kan oleh aku..

Dan malam itu aku dan arel menikmati persetubuhan hebat, sehebat bakal pengantin hari tu...

Last modified 16-Mar-2016 19:10